Ryhmäliikuntakalenteri

Nauti treenaamisesta mukaansatempaavilla ryhmäliikuntatunneilla, pienryhmissä tai yksilövalmennuksissa!

Soul Sisters Club on Hyvinkään tyylikkäin ja viihtyisin naisille suunnattu hyvinvointikeskus, jossa keho ja mieli saavat hoitoa, huoltoa ja hyvinvointia. Jumppatunnit, tanssi, pt-valmennukset, psyykkinen valmennus, hieronta ja fysioterapia auttavat voimaan paremmin ja lataavat energiaa arkeen! 

Ryhmäliikunta Kevätkausi

 Väliaikainen ryhmäliikunta kalenteri starttaa 7.2.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Juhla- ja teemapyhinä erikoisaikataulut.

Aerobiset tunnit

LesMills BODYCOMBAT™ on 55min kontaktiton tehotreeni mikä on saanut vaikutteita eri itsepuolustus-lajeista mm karate, nyrkkeily ja muay thai. Tunnilla yhdistellään erilaisia lyönti- ja potkusarjoja sekä tehdään tehokas lihaskuntotreeni.

 

Spinning goes Latin 55 hauska sykettä nostava sisäpyöräilytunti. Tällä tunnilla voit vastusta säätämällä tehdä mukavan sykeharjoituksen tai haastaa itseäsi reilusti ohjaajan tsempatessa. (keskiraskas/raskas)

 

LesMills Bodystep on tehokas syketunti steppilaudan kanssa. Bodystep on lisenssitunti ja koreografiaa mennään n 3kk. Tunnilla sykkeet nousevat ja samalla pidetään hauskaa.

 

Spinning teema 45   tehokas sykettä nostattava tunt ja sopii myös kuntoiluharrastuksen aloittaville. Teema 45 tunnilla poljetaan eri musiikki teemojen tahdissa.  pyöräilytunti eri teemamusiikin tahtiin. (keskiraskas)

 

Spinning perus on 30 min ylläpitävä / palauttava sisäpyöräilytunti, jolla vuorottelevat lyhyet rasitus- ja palautusjaksot. Tunti on helppo ja sopii kaikille. (helppo)

 

Kasaridisco on hauska ja hikinen perinteinen aerobic tyyppinen tunti. Tunnilla tehdään kehoa avaava alkulämmittely, jonka jälkeen tehdään liikkuvia askelsarjoja ja yhdistetään niihin tehokkaita lihaskunto liikkeitä. Tällä tunnilla nostat aerobista kuntoasi kasarimusiikin tahtiin…mukaan saattaa eksyä myös 70  90-luvun hittejä. Ei kun hikipannat päähän ja jumpalle!

 

Tanssilliset tunnit

Dancemix on hyväntuulinen ja reipastahtinen mutta hypytön tanssitunti, jossa lajeina mm Salsa, rock, jive, cumbia, samba, cha cha ja merengue. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa tanssitaustaa.  

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssi-askeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

 

Afrodance

on täydellinen yhdistelmä treeniä ja tanssia! Suuret, vapaat ja luonnolliset liikkeet tarjoavat mahtavan fyysisen treenin samalla kun saat sisäistä energiaa, rentoudut ja unohdat arjen. Sekoitus erilaisista afrikkalaisista tanssityyleistä.

 

Zumba on fitnesstanssitunti. Riehakkaat tanssitunnelmat vaihtelevat eri tanssityylien mukaan, perustuen kuitenkin latinorytmeihin. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita, tunti sopii kaikille.

Kehonhuolto & palauttavat tunnit

Asahi on Suomessa kehitetty erityisen lempeä terveysliikuntamuoto, joka auttaa hoitamaan ja ennaltaehkäisemään mm. niska-hartiaseudun ongelmia, selkävaivoja, tasapaino-ongelmia ja stressiä. Asahin liikesarjat on suunniteltu niin, että koko keho saa niiden avulla avaavan ja venyttävän harjoituksen. Liikkeet on on suunniteltu tarkoituksella niin yksinkertaisiksi, että kuka tahansa pystyy harjoittamaan asahia.

 

FasciaMethod on toiminnallinen kehonhuoltotunti, jossa dynaamisen liikkeen avulla vaikutetaan lihaksen ja fascian eli lihaskalvon yhtenäiseen jatkumoon. Tunnilla parannetaan liikkuvuutta, ryhtiä, liikehallintaa, tasapainoa ja oman kehon tuntemusta.

 

Kehonhuolto on rauhallinen lihashuoltotunti joka lisää lihasten liikkuvuutta ja palautumista.

 

Foamrolling  Roller-tunnilla hierotaan, venytellään sekä rentoutetaan lihaksia ja lihaskalvoja putkirullaa (foam roller) apuna käyttäen

 

Terve Selkä  Terve selkä- tunnilla liikutamme rankaa lempeästi rajoitteet ja kiputilat huomioiden. Alkulämmittelyn jälkeen teemme lihaskunto-osuuden, jossa keskitymme vahvistamaan selän tukilihaksia sekä tehostamaan vartalon hallintaa. Liikkuvuus-osuudessa avataan lempeästi jumit ja rauhoitutaan hetkeen. Tunti sopii palauttavaksi harjoitukseksi kaikille. (erityisesti istumatyötä tekeville)

 

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä tukilihaksia, parantaa ryhtiä ja pitää selän terveenä. Pilates-tunnilla edetään liikkeestä toiseen pilates-hengityksen tahdissa rauhallisesti ja tarkasti. Pilates-hengitys antaa liikkeelle rytmin ja mahdollistaa tukilihasten aktivoinnin. Yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja vartalon linjaus ja ryhti paranevat. Sopii kaikille.

 

Les Mills Bodybalance tunti etenee joogan, tai chi:n ja pilateksen liikkein musiikin tahtiin. Tunnin päätteeksi keho ja mieli rentoutetaan venyttelyiden ja loppurentoutuksen avulla. Bodybalance parantaa ryhtiä, vahvistaa ja venyttää kehon lihaksia. Sopii kaikille.

 

Fysiojooga  Fysioterapeutin ohjaamaa joogaa jossa kiinnitetään huomioita joogaharjoitusten turvallisuuteen, ja tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon joogan keinoin. Sopii myös painonhallintaongelmiin. Mahdollisuus kysyä ja kohdentaa harjoitusta juuri itselle sopivaksi. Rentoutumis- ja rauhoittumisharjoitukset ovat olennainen osa tuntia

Lihaskuntotunnit

Core on lihaskuntoharjoitus keskivartalon ja ylävartalon lihaksille. Harjoitukset ovat toiminnallisia eli vahvistavat kehoasi siten, että arkipäivän askareet sujuvat helpommin.

 

 

SoulSisters 50+ on aikuiselle naiselle helppo tapa aloittaa ryhmäliikunta. Tunnilla kehitetään monipuolisesti kehon eri fyysisiä ominaisuuksia kuten kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa.

 

SistersCross on yksinkertainen kaikille sopiva lihaskunnon kiertoharjoittelutunti. Yhdistämällä tunnin sitä edeltävään pyöräilytuntiin, saat monipuolisen aerobisen + lihaskuntoharjoituksen.

 

Pumppi on koko kehon voimaharjoittelutunti. Tunnilla käytetään musiikin tahtiin oman kehonpainoa, tankoa ja levypainoja. Liikkeet ovat salitreenistä tuttuja, kuten kyykky, penkkipunnerrus, maastaveto, hauiskääntö jne. Koska on yksinkertaista, pääset helposti alkuun. Tunnin tehokkuus takaa sen, että huomaa tulokset nopeasti!

 

Muokkaus on jokaisen ohjaajan itse suunnittelema tunti. Helpon lämmittelyn jälkeen tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä omaa kehoa tai painoja apuna käyttäen. Paljon monipuolisia toiminnallisia harjoitteita koko keholle. Tunnilla saattaa olla mukana myös aerobisia osuuksia.

 

Vatsa-pakara on lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti”. Tunti alkaa selkeällä alkuläm-mittelyllä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. .Lopuksi lyhyet venyttelyt. Tunti voidaan tehdä oman kehon painolla tai voimatankoja ja step-lautaa apuna käyttäen. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Sopii kaikille.

 

SistersCross

Tämä tunti on meidän oma toiminnallinen crossfitistä vaikutteita saanut tunti. Tunnilla tehdään alkulämmittely, jonka jälkeen tehdään erilaisia liikkeitä kehittäen mm. lihasvoimaa-, kestävyyttä-, nopeutta- ja notkeutta. Tunti on suunniteltu niin, että kaikki voivat tätä lajia harrastaa.

Tästä tunnista tulee ihan oma tuotteensa syksyllä…pysy kuulolla!

 

Virtuaalitunnit

Les Mills Virtual -tunnit ovat laadukkaita, tarkkaan suunniteltuja ja monelle liveohjatuista tunneista entuudestaan tuttuja.

Les Mills -huippuohjaajat luovat sinulle valkokankaan välityksellä liikuntaelämyksen, johon jo miljoonat ihmiset ympäri maailman ovat rakastuneet. Meiltä löydät mm. seuraavat tunnit:

Bodypump, Bodycombat, Barre, RPM, Sh´bam, Bodybalance, CXworks.

Yhteystiedot

 

Vastaanotto avoinna 28.4.22 alkaen

Ma 10-12 ja 18-20 
Ke 10-12 

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Kulku salille avainkortilla klo 05-23

info@soulsistersclub.fi
puh. 045 874 2222

(sähköpostia luetaan ja puhelimeen vastataan vain vastaanoton aukioloaikoina)

Osoite

Aina ilmainen

tutustuminen!

Meillä käyvät liikuntaedut